Как да пазарувате в Copyservicebg.com

You're using an outdated browser!

We use latest technologies to give you best possible shopping experience.
Unfortunately, your browser doesn't support those technologies.
Please upgrade your browser or download a new browser.

Click close button to continue shopping anyway

Как да пазарувате в Copyservicebg.com

В заглавната страница на CopyServicebg.com ще видите няколко различни полета:

Каталог - главно меню

Тук ще намерите всички главни категории сервизни части, които се предлагат при нас. Под всяка категория можете да откриете марката на вашето устройство и съответния консуматив за него.

Моите Покупки

Показва продуктите добавени за поръчка.

Търсене

Тук можете да търсите по описание, марка, код на стоката.

Информационна лента

Бърз достъп до важни връзки в нашата страница. Информационната лента се намира под съдържанието на всяка страница.

1. Информация

2. Обслужване на клиенти

3. Екстри​

Често задавани въпроси

Как да разгледам стоките в CopyServicebg.com?

Посочвайки категория ще се появат нейните подкатегории. Имате възможност да кликнете на производител и да бъдат изведени всички продукти от дадената категория. Можете да се навигирате от менюто в ляво или хоризонталната лента над съдържанието. Допълнителните филтри Ви дават възможност да извадите на страницата само стоките от даден Производител или Търговска марка. Кликвайки върху името на продукта който сте избрали ще влезете в индивидуалната страница на дадения артикул.

Как да пазарувам в CopyServicebg.com?

За да пазарувате в CopyServicebg.com не е необходимо да се регистрирате. Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от нас, трябва да кликнете върху бутона "Купи". Той ще Ви информира за статуса на вашата кошница след което имате възможноост да продължите с покупките или да продължите към вашата кошница. Тук можете да коригирате артикулите и колиличествата, които сте заявили. Ако маркирате даден продукт и промените количеството на "0" той ще изчезне от кошницата Ви. С помощта на бутона "Обнови" винаги можете да видите актуланото състояние на покупките. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които иската да закупите, трябва да продължите нанатък с помощта на бутона "Продължи". Той ще Ви насочи към кратка процедура за набиране на необходимата клиентска информация. Ще Ви бъде изпратен е-мейл с информация за вашата поръчка. Натискайки отново бутона "Напред" ще се върнете на началната страница на сайта.

Забравих паролата си. Как да вляза отново със старият си профил в CopyServicebg.com?

Начин 1: Кликнете върху връзката по-долу и просто попълнете е-mail адреса, с който сте регистриран при нас и кликнете върху бутона "Напред". Така ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. Можете да я промените след като влезете в своя профил като въведете нова лесна за запомняне от Вас парола. Забравена парола? Натиснете тук за да Ви я изпратим.

Начин 2: В горният десен ъгъл на екрана Ви има връзка "Профил". Кликвайки върху нея ще отидете на страницата за идентификация. Тук трябва да кликнете върху връзката в долният ляв ъгъл на екрана "Забравена парола" Тя ще ви отведе на страница, в която трябва само да въведете своят е-маил адрес и да кликнете върху бутона "Напред". Така ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. Можете да я промените след като влезете в своя профил като въведете нова лесна за запомняне от Вас парола. Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!